Door de snelle technologische ontwikkelingen, zijn er ook binnen de advocatensector zaken als werkwijze, omgang met de klant en het dienstenaanbod flink veranderd. Lückers BedrijfsAdvocaten volgt deze ontwikkelingen op de voet en heeft ook de afgelopen tijd een aantal zaken, bedrijfsmatig flink veranderd.

Wij hebben verschillende bedrijven vanaf de zolderkamer zien uitgroeien tot grote ondernemingen. Van de eerste algemene voorwaarden tot huurovereenkomsten, arbeidscontracten en heel veel meer. Samen werken aan een gezonde bedrijfsvoering en een stabiele toekomstvisie. Bij Lückers BedrijfsAdvocaten houden wij ons graag bezig met maatwerk, standaarddocumenten bieden wij gratis aan! Van huur- tot sponsorcontracten, van stage- tot franchiseovereenkomsten etc. etc.

Hebt u, nadat u het document zelf hebt ingevuld, nog vragen neem dan contact met ons op.

Veel succes met het gebruik van de documenten!

In verband met een inhoudelijke vernieuwing hebben wij de contracten offline gezet. Wij zijn druk bezig met een web portal voor onze klanten en relaties. Deze portal zal spoedig beschikbaar zijn.

Disclaimer:

Dit zijn standaardcontracten. Mocht u behoefte hebben aan maatwerk, dan verzorgen wij dat graag voor u. Zonder te weten voor welke situatie u dit gaat gebruiken, kunnen wij daar geen verantwoording voor dragen. Wij helpen u echter graag verder. Neem daarvoor contact met ons op