Wij geloven in de voordelen van een klein team: niet in de bureaucratie van de grote organisaties maar ook niet in het eiland van de soloadvocaat. Met drie man kunnen wij studies en specialisaties verdelen, en onze verschillende persoonlijke vaardigheden optimaal benutten en elkaar laten aanvullen.


Mitch Super is de specialist op het gebied van arbeid, ICT en handel. Auke Stegeman is gespecialiseerd in vastgoed: bouw, aanbesteding, huur en koop. Charles Lückers is gespecialiseerd in de financiële wereld: banken, accountants, faillissementen, bedrijfssaneringen en -overnames.


Mitch Super is de haarscherpe analyticus met grote kennis van wet en rechtspraak. Auke Stegeman is de betrouwbare procesadvocaat, niet van zijn stuk te brengen en als een diesel doorgaand. Charles Lückers is de man van de grote lijnen, de strategie en out of the box oplossingen. Samen zijn ze echt een team.

De kracht van het kantoor zit zeker ook in het secretariaat. Dat is twee keer zo groot als in de advocatuur gebruikelijk. Dat komt omdat zij als hoofdtaak hebben om het belang van de klant te dienen. Zij zorgen voor gemak, snelheid en kostenbesparingen voor de klant.