Skip to main content

Adviseren

Juridisch advies voor de ondernemer

Een goed advies is vaak meer dan de helft van de zaak en in ieder geval altijd meer dan half werk. Of het nu om een conflict gaat of om het bereiken van een optimale juridische positie of het indekken vooraf van risico’s: alles begint bij ons met een heel grondige analyse van alle feiten, alle betrokken personen waaronder de eigen cliënt, de financiële en bedrijfseconomische achtergronden daarvan en vervolgens pas gaan we naar de feitelijke situatie en van daaruit pas naar een oplossing.

We hebben dus uitdrukkelijk niet het model van hard roepen, snel beginnen, veel beloven en pas daarna erachter komen dat de zaken wellicht anders liggen dan op eerste oog gedacht. Voor ons is een goede voorbereiding de kernwaarde van onderhandelen, zoals dat ook de kernwaarde van ons hele optreden als advocatenkantoor is.

Daarbij gaat het nooit om juridische termen, begrippen en vaak zelfs niet om gelijk hebben, maar om het uiteindelijke meest optimale belang te dienen en zoveel als mogelijk voor de cliënt te bereiken. U loopt dus het risico bij ons een advies te krijgen waarin geen enkele juridische term staat en dat niet gericht is op een conflict of procedures, ook niet op imponeren met dure woorden, maar alleen op zo praktisch mogelijke oplossingen. U bent gewaarschuwd!

Over AdvocatenGroep Lückers

AdvocatenGroep Lückers startte in de jaren ‘50 als advocaat in Heerlen en is in de decennia die daarop volgden uitgegroeid tot een begrip in Limburg. Als kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in de MKB ondernemer en de daarbij horende rechtsgebieden. Daarnaast zijn we sterk vertegenwoordigd binnen het familierecht en de commerciële paardenbranche.

Bij AdvocatenGroep Lückers staat u als cliënt centraal. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed en compleet mogelijk te ontzien met onze dienstverlening. Dankzij onze achtergrond weten we hoe ondernemers denken. We zijn dan ook proactief en nemen de regie over uw juridische traject van A tot Z in handen.

“Bij Lückers denken we niet vanuit een ivoren toren. Wij denken vanuit de cliënt.”

Heeft u te maken met een juridisch geschil en bent u op zoek naar advies of ondersteuning? Wij bespreken het graag met u. Klik eens door onze rechtsgebieden of stuur ons direct een bericht. Onze specialisten staan voor u klaar.