Skip to main content

Zakelijke dienstverlening

We zijn het zelf natuurlijk en begrijpen daarom ook de wereld van de zakelijke dienstverleners: van accountants tot advocaten, van notarissen tot fiscalisten, financiële adviseurs, IT-adviseurs, bouwkundigen, bouwadviseurs en noem maar op.

We zijn daarbij niet bang om onze collega-dienstverleners erop aan te spreken wanneer zij fouten hebben gemaakt en/of schade hebben veroorzaakt bij cliënten.

Laten we banken als een hele speciale categorie van adviseurs daarbij zeker niet vergeten! Juist daar hebben MKB-ondernemingen specifiek steun nodig en weten we hoeveel moeite het kost om rechters ervan te overtuigen hoe groot de afhankelijkheid van kleine ondernemingen ten opzichte van banken is, alsmede dat banken echt niet meer altijd die nette bedrijven zijn van (heel) vroeger. Anderzijds begrijpen we heel goed dat ook banken hun belangen hebben en dat onze welvaart echt niet zo groot zou zijn zonder de rol van de banken in de geschiedenis. Juist daar moeten we natuurlijk samen optrekken, maar het respect moet van beide kanten komen, zowel van bank als van ondernemer!

We noemen banken hier zo nadrukkelijk omdat we al heel lang gespecialiseerd zijn in het verdedigen van mkb’ers tegen banken, maar ook omdat het exemplarisch is voor onze algemene opstelling: ben voor niemand bang, ook niet voor de overheid en/of grootbedrijf, maar handel wel vanuit respect en zonder relaties onnodig te beschadigen. Juist in het MKB kom je elkaar al heel snel weer tegen.

Zoals een oud gezegde in ons vak luidt: “De kunst van de advocatuur is om ruzie te maken, zonder ruzie te krijgen”. Het lijkt wel of dat juist voor het MKB is geschreven. Wij staan daar in ieder geval volledig achter!

Over AdvocatenGroep Lückers

AdvocatenGroep Lückers is al sinds de jaren ‘50 een begrip in Limburg. Vanuit ons advocatenkantoor in Heerlen hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in de MKB ondernemer en de diverse rechtsgebieden waarmee hij te maken kan krijgen. Onze specialismen hebben dan ook betrekking op de kern van de onderneming: faillissementen, bedrijfssaneringen en bedrijfsovernames, maar ook arbeid, vastgoed en IT. Daarnaast zijn wij sterk vertegenwoordigd binnen het familierecht en de commerciële paardenbranche.

AdvocatenGroep Lückers richt zich op het leveren van waardevolle dienstverleningen aan haar cliënten. We zijn proactief en regisseren uw juridisch traject van A tot Z. Wij denken altijd vanuit de ondernemer.

“Bij Lückers denken we niet vanuit een ivoren toren. Wij denken vanuit de cliënt.”

Heeft u te maken met een juridisch geschil en bent u op zoek naar advies of ondersteuning? Wij bespreken het graag met u. Klik eens door onze rechtsgebieden of stuur ons direct een bericht. Onze specialisten staan voor u klaar.