Notice: Undefined variable: arrShard in /home/luckersn/public_html/wp-content/plugins/online-succes/os-wp-plugin.php on line 264

Werken bij

Lückers BedrijfsAdvocaten focust zich op ondernemers in alle facetten van het ondernemerschap. Van huur- en arbeidsrecht, tot financiën en IT. Van contract tot cash, van het starten van een bedrijf tot het sluiten er van. Inmiddels zijn we al meer dan 65 jaar actief op de Limburgse markt en hebben de afgelopen jaren onze organisatie verregaand ontwikkeld op gebied van technologie, klantgericht denken en nieuwe dienstverlening.
We willen hierin niet alleen het doekje voor het bloeden aanreiken, maar echt een strategische sparringpartner zijn voor onze ondernemende klanten. Heldere advisering in duidelijke taal met oog voor detail.

Voor de uitbreiding van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar een

Ondernemende Advocaat

Een innovatieve en ondernemende professional, die ook mogelijk interesse heeft in een partnerschap of overname van het bedrijf op termijn.

Ben jij een creatieve en innovatieve advocaat, denker én doener? Iemand die vindt dat de advocatuur met de tijd moet meegaan en die dat ook in de praktijk brengt? Heb jij mogelijk de wens om snel door te groeien tot zelfstandig ondernemerschap?

Dan nodigen wij jou graag uit, om snel met ons kennis te komen maken.

Neem contact op met Christianne Derwort (christianne@luckers.nl / 045-571 30 00) voor het maken van een afspraak.