Skip to main content

Bouw, huur en vastgoed

Toen Jules Lückers in 1953 een advocatenkantoor startte in het hart van de oude Mijnstreek, waar bijna alles om de kolenindustrie draaide, ging hij volledig tegen de draad in en richtte zich vooral op bouw, vastgoed en huur. Sindsdien is dat een nadrukkelijk specialisme gebleven van ons kantoor. Nog steeds komt een groot deel van onze opdrachtgevers uit de wereld van projectontwikkeling, architecten, aannemers en verhuurders e.d.

Daarbij gaat het niet alleen om juridisch inhoudelijke zaken op die terreinen, maar ook om de bedrijfseconomische en financiële kanten van de vastgoedwereld. Zo worden mr. Charles Lückers en mr. Auke Stegeman geregeld door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen in de sector. Een ander specialisme is het saneren van vastgoed- en bouwbedrijven in financiële nood, de doorstart door faillissementen en/of turboliquidaties.

Daarnaast doen we al jaren zoveel incasso’s in de vastgoedwereld, dat vooral daarvoor een aparte divisie is opgezet onder de naam advocasso.nl .

Zoals bij alles wat we doen, vinden wij juridische kennis en ervaring één ding, maar kennis van de sector en ervaring met wat daar speelt, zeker zo belangrijk!

Over AdvocatenGroep Lückers

AdvocatenGroep Lückers is al sinds de jaren ‘50 een begrip in Limburg. Vanuit ons advocatenkantoor in Heerlen hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in de MKB ondernemer en de diverse rechtsgebieden waarmee hij te maken kan krijgen. Onze specialismen hebben dan ook betrekking op de kern van de onderneming: faillissementen, bedrijfssaneringen en bedrijfsovernames, maar ook arbeid, vastgoed en IT. Daarnaast zijn wij sterk vertegenwoordigd binnen het familierecht en de commerciële paardenbranche.

AdvocatenGroep Lückers richt zich op het leveren van waardevolle dienstverleningen aan haar cliënten. We zijn proactief en regisseren uw juridisch traject van A tot Z. Wij denken altijd vanuit de ondernemer.

“Bij Lückers denken we niet vanuit een ivoren toren. Wij denken vanuit de cliënt.”

Heeft u te maken met een juridisch geschil en bent u op zoek naar advies of ondersteuning? Wij bespreken het graag met u. Klik eens door onze rechtsgebieden of stuur ons direct een bericht. Onze specialisten staan voor u klaar.