Skip to main content

HuurrechtAdvocaten Lückers

Huur & Verhuur

Het huurrecht omvat alle regels op het gebied van huur. Hierin worden onder andere de mogelijkheden en gevolgen van het sluiten van een huurovereenkomst vermeld. U kunt hierbij als huurder en verhuurder te maken krijgen met veel juridische kwesties. Deze regels zijn dus erg belangrijk. Als deze regels niet gevolgd worden kan dit tot grote problemen leiden voor u als huurder of verhuurder. Onze ervaren huurrecht advocaten zijn gespecialiseerd in het opstellen en nakijken van huurcontracten. Daarnaast treedt een van onze specialisten voor u op tijdens een geschil tussen huurder en verhuurder.

Bent u, als huurder of verhuurder, in een geschil gekomen? Of bent u op zoek naar juridisch advies op gebied van huurrecht? De specialisten van AdvocatenGroep Lückers staan voor u klaar!

Hoe kunnen onze huurrecht advocaten & juristen u bijstaan?

Het huurrecht betreft alle regels en plichten omtrent huren. Deze regels gelden voor zowel de huurder als verhuurder en verschillen van elkaar afhankelijk van of het gehuurde bijvoorbeeld een woonruimte of bedrijfsruimte betreft. U kunt bij deze regels denken aan het aangaan van een huurovereenkomst, de huurverhoging, bij gebreken aan het pand of het beëindigen van de huurovereenkomst. Huurrecht omvat daarnaast ook onderhuur, renovatie, huurachterstand en huuropzegging. Een huurrecht advocaat adviseert u over deze regels en plichten en brengt u op de hoogte van uw rechten op vergoedingen. Naast juridisch advies, staat een huurrecht advocaat u ook bij om geschillen op te lossen.

De huurrecht advocaten van AdvocatenGroep Lückers beschikken over de benodigde kennis door de jarenlange ervaring en gedrevenheid. Het team staat u bij door middel van juridisch advies en professioneel contact. We zorgen er samen voor dat u sterk staat en een stevige basis heeft om geschillen te voorkomen. Heeft u al te maken met een geschil en bent u op zoek naar een huurrecht advocaat voor dit proces? Bij Lückers bent u aan het juiste adres. Onze ervaren huurrecht advocaten staan voor u klaar.

Uw huurrecht advocaten

Lückers beschikt over een ervaren team voor huurrecht. Het team bestaat uit de ervaren huurrecht advocaat Auke Stegeman en de jonge en gedreven huurrecht advocaat Maxime Lukassen. Zij worden bijgestaan door de cliëntmanager Michelle Timmer.

Bij AdvocatenGroep Lückers vindt u jarenlange ervaring binnen het huurrecht. Zo zorgen wij ervoor dat u vanaf het begin van een geschil professioneel begeleid wordt. Er is een hechte samenwerking met de andere teams, zodat uw andere (ondernemers)belangen gedurende het proces niet op de achtergrond verdwijnen.

Advocaat

Auke Stegeman

Nu meer dan 25 jaar werkzaam als advocaat, na jarenlange ervaring op een groot accountantskantoor. Veel affiniteit met ondernemers en de zakelijke invalshoek. Begrijpt dat eerst getracht moet worden om de zaak in overleg op te lossen, maar is vervolgens een echte procestijger die rechters begrijpt (en rechters hem!). Met een voorliefde voor en een specialisatie in vastgoed en bouw. Tevens specialist in incassoprocedures.

Auke Stegeman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoedrecht (waaronder bouwrecht, burenrecht, erfdienstbaarheden, erfpacht);
  • Huurrecht (waaronder bedrijfsruimte en woonruimte)

Op grond van deze registratie is Auke verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. U kunt contact opnemen met Auke Stegeman via clientmanager Michelle.

Advocaat

Maxime Lukassen

Maxime Lukassen studeerde niet alleen Nederlands maar ook Fiscaal recht. Zij deed ook ervaring op in de belastingadviespraktijk. Maxime voert een algemene praktijk, met name gericht op vastgoed en de hippische sector en dat vooral voor ondernemers. Denk daarbij aan: incasso’s, koop, huur, erfdienstbaarheden, appartementsrechten, verborgen gebreken, non-conformiteit e.d. Ieder mens is anders en Maxime is en blijft vooral mensgericht, ook al heeft zij een voorliefde voor alles wat speelt bij zowel onroerend goed als paarden. U kunt contact opnemen met Maxime Lukassen via cliëntmanager Michelle.

Cliëntmanager

Michelle Timmer

In 2019 behaalde ik mijn bachelor rechten en begon direct bij Lückers BedrijfsAdvocaten als cliëntmanager en juridisch medewerkster. Ik begeleid gerechtelijke procedures en stuur deurwaarders aan. Incassoprocedures voer ik voor AdvoCasso vrij zelfstandig en in grotere procedures bereid ik de processtukken voor, zodat ons processpecialist Auke Stegeman direct op zijn hoge niveau kan instappen.

Bent u betrokken geraakt in een geschil met betrekking tot het huurrecht en bent u opzoek naar een geschikte advocaat?

Maak kennis met onze specialisten

Verschillende specialismen bij AdvocatenGroep Lückers

Naast een ervaren en gespecialiseerd team voor huurrecht, heeft AdvocatenGroep Lückers ook gespecialiseerde teams op het gebied van bouwrecht, arbeidsrecht, fusies & overnames en faillissement. Doordat er bij AdvocatenGroep Lückers uiteenlopende specialismen aanwezig zijn, kunnen onze advocaten altijd een beroep doen op de expertise van een collega wanneer het geschil meerdere rechtsgebieden betrekt. Dit zorgt er ook voor dat we een zaak van meerdere invalshoeken bekijken om u maximaal bij te staan. Wij houden dus ook rekening met de ondernemer achter de zaak en diens onderneming en belangen.

Over AdvocatenGroep Lückers

AdvocatenGroep Lückers startte in de jaren ‘50 in Heerlen en is in de decennia die daarop volgden uitgegroeid tot een begrip in Limburg. Tijdens deze periode hebben wij ons, vanuit ons advocatenkantoor in Heerlen, gespecialiseerd in de juridische gebieden waarmee een (MKB) ondernemer in aanraking kan komen. Onze specialisten richten zich dan ook op de kern van de onderneming. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in rechtsgebieden die te maken hebben met faillissementen, bedrijfsovernames en -saneringen, arbeid, vastgoed en IT. Wij beschikken ook over een ondersteunend team op het gebied van familierecht en zijn wij sterk vertegenwoordigd in de commerciële paardenbranche.

Bij AdvocatenGroep Lückers staat de cliënt centraal. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed en compleet mogelijk te ontzien met onze dienstverlening. Dankzij onze achtergrond weten we hoe u als ondernemer denkt. We zijn dan ook proactief en nemen de regie over uw juridische traject van A tot Z in handen.

“Bij Lückers denken we niet vanuit een ivoren toren. Wij denken vanuit de cliënt.”

Heeft u te maken met een geschil binnen het huurrecht en bent u op zoek naar juridische ondersteuning? Wij bespreken het graag met u. Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op voor uw huurrecht advocaat.