Skip to main content

Incasso en debiteurenbeheer

Juridisch advies voor de ondernemer

De incassowereld is best simpel: je hebt grote bureaus voor de miljoenen kleine vorderingen op particulieren; je hebt de deurwaarders die heel sterk zijn in ambtelijk werk en in de sociale hoek;……. en dan is er bijna niets!

Voor de zakelijke markt en vooral het B2B-segment, zijn de deurwaarders te ambtelijk en voor te veel advocaten is het incasseren slechts een bijzaak. De meesten zijn ook totaal niet geautomatiseerd en incasso’s worden gezien als een leuke leerschool voor stagiaires, als die niets beters te doen hebben.

Nog onder de naam Lückers BedrijfsAdvocaten zijn wij groot geworden door de B2B-markt wel heel serieus op te pakken, strak te organiseren, van goede software te voorzien en strakke procedures te volgen: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Door strakke schema’s te hanteren en de druk stelselmatig op te voeren, onderscheiden we ons van andere advocatenkantoren. Van deurwaarders en normale incassobureaus onderscheiden we ons doordat we tot de meest zware instrumenten kunnen grijpen, zoals faillissementsaanvragen, kort gedingen, rechtbankprocedures en beslagen. Uw debiteur weet dat en als hij eenmaal erachter is dat de tijd van 1e brief tot het inzetten van die echte advocatenmiddelen heel kort is, dan betaalt hij meestal snel en in het vervolg kijkt hij wel uit (minstens zo belangrijk voor u!).

Het succes van onze incasso-afdeling is zelfs zo groot dat we het ondergebracht hebben in een aparte poot onder de naam AdvoCasso (en met AdDebt als het zachtere broertje voor debiteurenbeheer en kleinere vorderingen). We hoeven dus geen enkele incasso uit de weg te gaan.
Zie ook AdvoCasso.nl en AdDebt.nl.

En……:door onze hoge efficiency en nog hogere slagingspercentages, kunnen we met heel lage tarieven werken.

Test het gewoon eens uit door uw te lang openstaande facturen naar ons te e-mailen en te zien hoe dit tot automatische actie leidt, met steeds sterkere stappen! Eenmaal klant bij AdvoCasso kan dat in uw eigen portal, 24/7!

Over AdvocatenGroep Lückers

AdvocatenGroep Lückers startte in de jaren ‘50 als advocaat in Heerlen en is in de decennia die daarop volgden uitgegroeid tot een begrip in Limburg. Als kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in de MKB ondernemer en de daarbij horende rechtsgebieden, incassobeheer en debiteurenbeheer. Daarnaast zijn we sterk vertegenwoordigd binnen het familierecht en de commerciële paardenbranche.

Bij AdvocatenGroep Lückers staat u als cliënt centraal. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed en compleet mogelijk te ontzien met onze dienstverlening. Dankzij onze achtergrond weten we hoe ondernemers denken. We zijn dan ook proactief en nemen de regie over uw juridische traject van A tot Z in handen.

“Bij Lückers denken we niet vanuit een ivoren toren. Wij denken vanuit de cliënt.”

Heeft u te maken met een juridisch geschil en bent u op zoek naar advies of ondersteuning? Wij bespreken het graag met u. Klik eens door onze rechtsgebieden of stuur ons direct een bericht. Onze specialisten staan voor u klaar.