Skip to main content

Gerechtelijke procedures

Juridisch advies voor de ondernemer

Mensen denken bij advocaten direct aan toga’s, omslachtig gedoe en de show die ons in Amerikaanse series en films wordt getoond.

Veel mensen associëren advocaten ook met gerechtelijke procedures die eindeloos voortduren, heel veel geld kosten en bij lange na niet brengen wat vooraf beloofd is. Ook wij vinden dat advocaten vaak veel te snel naar het middel van gerechtelijke procedures en dagvaardingen grijpen, liefst nog verergerd door beslagleggingen, kort gedingen en verdere escalatie van conflicten.

Voor AdvocatenGroep Lückers zijn gerechtelijke procedures een laatste middel en nooit een doel. Zeker in de zakelijke praktijk maken gerechtelijke procedures vaak meer kapot dan ze goed doen.

Procederen is voor ons dan ook een middel dat slechts wordt ingezet wanneer het niet anders kan, maar dan ook stevig en goed! Er zijn nu eenmaal situaties waarin een kort geding beter is dan lang gedoe.

Ons zakelijk procesteam is geformeerd rond mr. Auke Stegeman: meer ervaring en tactische vaardigheid in gerechtelijke procedures voor ondernemers valt nauwelijks te vinden.
Bouw arbitrages genieten helemaal zijn voorliefde.

In het familierecht en voor echtscheidingsprocedures is mr. Manon Bäumler onze uiterst ervaren en meevoelend procesrechtspecialist, ook bijgestaan door een heel team.

En kijk ook eens onder Mediation!

Over AdvocatenGroep Lückers

AdvocatenGroep Lückers startte in de jaren ‘50 als advocatenkantoor in Heerlen en is in de decennia die daarop volgden uitgegroeid tot een begrip in Limburg. Als kantoor hebben wij ons gespecialiseerd in de MKB ondernemer en de daarbij horende rechtsgebieden. Daarnaast zijn we sterk vertegenwoordigd binnen het familierecht en de commerciële paardenbranche.

Bij AdvocatenGroep Lückers staat u als cliënt centraal. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed en compleet mogelijk te ontzien met onze dienstverlening. Dankzij onze achtergrond weten we hoe ondernemers denken. We zijn dan ook proactief en nemen de regie over uw juridische traject van A tot Z in handen.

“Bij Lückers denken we niet vanuit een ivoren toren. Wij denken vanuit de cliënt.”

Heeft u te maken met een juridisch geschil en bent u op zoek naar advies of ondersteuning? Wij bespreken het graag met u. Klik eens door onze rechtsgebieden of stuur ons direct een bericht. Onze specialisten staan voor u klaar.