Skip to main content

FamilierechtAdvocaten Lückers

Ondernemers en echtscheiding, kinderen, alimentatie en vermogen

Familierechtelijke kwesties zijn iets waar ook ondernemers, vermogenden, bestuurders en managers zelf tegenaan kunnen lopen. Dan hebben ze behoefte aan een familierechtadvocaat die hen begrijpt. Bij echtscheidingen en familiezaken komen niet alleen emoties kijken, maar dient ook het nodige op financieel vlak geregeld te worden. Zo kan een echtscheiding van invloed zijn op uw huisvesting, werk en uw onderneming. Daarom heeft AdvocatenGroep Lückers naast de typisch op ondernemingen toegesneden specialismen ook een tak met gespecialiseerde familierechtadvocaten paraat staan in Heerlen en Roermond.

Soms moet er hard gevochten worden door de scheidingsadvocaat, maar gelukkig kunnen we ook heel vaak met onze echtscheidingsbemiddelaars en echtscheidingsmediators een gevecht voorkomen.

Bent u als ondernemer op zoek naar een gespecialiseerde familierecht advocaat in Limburg? Neem dan contact op met de specialisten van AdvocatenGroep Lückers in Heerlen, Roermond en omstreken.

Op welke gebieden kan FamilieAdvocaten Lückers u bijstaan?

Onze gespecialiseerde scheidingsadvocaten hebben ervaring opgedaan bij kantoren die zich puur op echtscheidingsrecht toelegden en zijn bekend met zaken als:

 • Echtscheiding
 • Alimentatie en alimentatiewijziging
 • Het verbreken van samenleving
 • Omgangsregelingen en uithuisplaatsing
 • Ondertoezichtstelling
 • Naamswijzigingen en adoptie
 • Erkenning en ontkenning van het vaderschap
 • Erfenissen en boedelscheidingen
 • Man-vrouw-firma’s en vennootschappen onder firma tussen partners
 • Instandhouding onderneming
 • Enz…

De advocaat familierecht en de advocaat arbeidsrecht onder een dak

Er zijn voor de familierecht advocaat bijna altijd dwarsverbanden naar andere rechtsgebieden: huisvesting, ontslag en arbeidsrecht niet in het minst. Daarom werken onze echtscheidingsadvocaten in Limburg op het gebied van familierechtelijke zaken nauw samen met onze andere specialisten.

Bent u ondernemer, investeerder, aandeelhouder of op een andere manier betrokken bij een bedrijf en zoekt u juridische ondersteuning? Dankzij onze proactieve, multidisciplinaire aanpak verliezen wij geen enkel belang uit het oog. Onze familierecht advocaten in Heerlen en Roermond staan voor u klaar.

Uw familierecht specialisten

Het familierecht-team van AdvocatenGroep Lückers bestaat uit de ervaren advocaat Manon Bäumler. Zij wordt bijgestaan door cliëntmanager Hanneke Otten-Hermans.

Manon Bäumler is naast familierecht advocaat ook geregistreerd MfN-mediator. Als mediator is zij gespecialiseerd in familie en echtscheidingen, waardoor zij ook kan optreden als echtscheidingsbemiddelaar.

Heeft u te maken met een familiekwestie en bent u op zoek naar een geschikte familierecht advocaat in Limburg?

Maak kennis met onze specialisten
Advocaat/ mediator

Manon Baumler

Manon Bäumler heeft 12 jaar ervaring als advocaat en mediator.

Die deed zij eerst op binnen het familierecht (van echtscheiding tot en met alimentatie e.d.). Daar leerde zij  niet alleen te procederen, maar ook om te gaan met emoties en complexe relaties. Die ervaringen komen goed van pas in haar huidige specialisatie arbeidsrecht, waarin zij specifiek werkgevers adviseert en bijstaat in procedures. Zij maakt voor werkgevers ook dankbaar gebruik van de kennis die aanwezig is bij BedrijfsAdvocaten Lückers. Manon is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op beide hiervoor genoemde rechtsgebieden. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

U kunt contact opnemen met Manon via haar cliëntmanager Hanneke (hanneke@luckers.nl) of via 045-5713000.

Cliëntmanager

Hanneke Otten-Hermans

Bij Bell College afgestudeerd in 1989 als juridisch directiesecretaresse en vanaf de schoolbanken werkzaam geweest bij eerst een computerbedrijf, maar al snel in de advocatuur. Vanaf 1989 op drie verschillende kantoren waaronder Lückers Advocaten tot medio 2006. Na geruime tijd thuis te zijn geweest voor het gezin in 2019 weer begonnen als juridisch secretaresse bij Cogens Advocaten. Vanaf januari 2021 weer op het Tempsplein, werkzaam waar het allemaal is begonnen.

Over AdvocatenGroep Lückers

AdvocatenGroep Lückers is al sinds 1953 een begrip in Heerlen en omstreken. Door de jaren heen hebben wij ons als advocatenbureau in Heerlen gespecialiseerd in arbeids-, ondernemings- en vastgoedrecht. Dankzij een recente teamuitbreiding beschikken we tevens over een team met gespecialiseerde familierecht advocaten.

Onze organisatie staat volledig in het teken van de cliënt en zijn vraagstuk. Door klein te blijven beschikken we over een diepgaande, specialistische kennis op meerdere rechtsvakken. Hierdoor kunnen wij onze meerwaarde altijd bewijzen.

“Bij Lückers denken we niet vanuit een ivoren toren. Wij denken vanuit de cliënt.”

Heeft u als ondernemer te maken met een familiaire kwestie en bent u op zoek naar juridische ondersteuning? Wij bespreken het graag met u. Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.