Skip to main content

Familierecht Advocaat Heerlen

FamilierechtAdvocaten Lückers

Ook ondernemers, managers en vermogenden kunnen in de privésfeer te maken krijgen met conflicten en geschillen. Naast dat er in dergelijke zaken vaak sprake is van veel emoties, komt er ook op financieel en juridisch gebied veel bij kijken. Als ondernemer heeft u in zo’n situatie behoefte aan een familierecht advocaat die u begrijpt en uw taal spreekt. In dergelijke gevallen staan onze familierecht advocaten in Heerlen voor u klaar. Wij zijn er immers niet alleen voor de ondernemer die op professioneel vlak juridische hulp nodig heeft, maar ook voor de mens achter de ondernemer.

In familierechtelijke geschillen moet er helaas soms hard gevochten worden. Hoewel onze familierecht advocaten u graag bijstaan in dit proces, proberen wij bij voorhand om procedures te voorkomen. Dankzij onze echtscheidingsmediators en -bemiddelaars komen we vaak al een heel eind.

Bent u ondernemer, manager of vermogende en heeft u te maken met een familierechtelijke kwestie? Neem dan contact op met onze familierecht advocaten in Heerlen!

Op welke gebieden kan FamilieAdvocaten Lückers u bijstaan?

Onze gespecialiseerde scheidingsadvocaten in Heerlen hebben zich binnen het vak kunnen ontwikkelen bij kantoren die zich puur richtten op echtscheidingen en het familierecht. Ze kunnen u bijstaan in zaken die onder andere betrekking hebben op:

 • Erkenning en ontkenning van het vaderschap
 • Erfenissen en boedelscheidingen
 • Man-vrouw-firma’s en vennootschappen onder firma tussen partners
 • Echtscheidingen
 • Instandhouding onderneming
 • Alimentatie en alimentatiewijziging
 • Het verbreken van samenleving
 • Omgangsregelingen en uithuisplaatsing
 • Ondertoezichtstelling
 • Naamswijzigingen en adoptie
 • Enz…

Familierecht advocaten en arbeidsrecht advocaten onder één dak.

Een zaak die onder het familierecht valt heeft bijna altijd verbanden met andere rechtsgebieden. Om u ook binnen deze gebieden gedegen te kunnen ondersteunen werken onze familierecht advocaten dan ook samen met onze andere specialisten. 

Onze multidisciplinaire aanpak stelt ons in staat om geen enkele van uw ondernemersbelangen uit het oog te verliezen. Bent u dus ondernemer en heeft u arbeidsrechtelijke of familierechtelijke ondersteuning nodig? Onze advocaten staan in Heerlen voor u klaar.

Uw familierecht specialisten

Het familierecht-team van AdvocatenGroep Lückers bestaat uit de ervaren advocaat Manon Bäumler. Zij wordt bijgestaan door cliëntmanager Hanneke Otten-Hermans.

Manon Bäumler is naast familierecht advocaat ook geregistreerd MfN-mediator. Als mediator is zij gespecialiseerd in familie en echtscheidingen, waardoor zij ook kan optreden als echtscheidingsbemiddelaar.

Heeft u te maken met een familiekwestie en bent u op zoek naar een geschikte familierecht advocaat in Heerlen?

Maak kennis met onze specialisten
Advocaat/ mediator

Manon Baumler

Manon Bäumler heeft 12 jaar ervaring als advocaat en mediator.

Die deed zij eerst op binnen het familierecht (van echtscheiding tot en met alimentatie e.d.). Daar leerde zij  niet alleen te procederen, maar ook om te gaan met emoties en complexe relaties. Die ervaringen komen goed van pas in haar huidige specialisatie arbeidsrecht, waarin zij specifiek werkgevers adviseert en bijstaat in procedures. Zij maakt voor werkgevers ook dankbaar gebruik van de kennis die aanwezig is bij BedrijfsAdvocaten Lückers. Manon is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op beide hiervoor genoemde rechtsgebieden. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

U kunt contact opnemen met Manon via haar cliëntmanager Hanneke (hanneke@luckers.nl) of via 045-5713000.

Cliëntmanager

Hanneke Otten-Hermans

Bij Bell College afgestudeerd in 1989 als juridisch directiesecretaresse en vanaf de schoolbanken werkzaam geweest bij eerst een computerbedrijf, maar al snel in de advocatuur. Vanaf 1989 op drie verschillende kantoren waaronder Lückers Advocaten tot medio 2006. Na geruime tijd thuis te zijn geweest voor het gezin in 2019 weer begonnen als juridisch secretaresse bij Cogens Advocaten. Vanaf januari 2021 weer op het Tempsplein, werkzaam waar het allemaal is begonnen.

Over AdvocatenGroep Lückers

AdvocatenGroep Lückers is al sinds 1953 een begrip in Heerlen en omstreken. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in arbeids-, ondernemings- en vastgoedrecht. Dankzij een recente teamuitbreiding beschikken we tevens over een team met gespecialiseerde familierecht advocaten.

Onze organisatie staat volledig in het teken van de cliënt en zijn vraagstuk. Door klein te blijven beschikken we over een diepgaande, specialistische kennis op meerdere rechtsvakken. Hierdoor kunnen wij onze meerwaarde altijd bewijzen.

“Bij Lückers denken we niet vanuit een ivoren toren. Wij denken vanuit de cliënt.”

Heeft u als ondernemer te maken met een familiaire kwestie en bent u op zoek naar juridische ondersteuning? Wij bespreken het graag met u. Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.