Skip to main content
Blog

Fris het nieuwe jaar in

Door 30 december 2016maart 16th, 2020No Comments

De medische staf van het Nederlands elftal zei het al voor het laatste WK (u weet wel, toen we nog konden voetballen): het gaat er niet om of een speler na een lang seizoen nog fit is, maar of hij lichamelijk en geestelijk fris aan het toernooi begint. Nu de wereld voor ondernemingen steeds sneller verandert, gaat het ook voor ondernemers meer om de frisheid waarmee je dat alles benadert en oppakt, dan om pure in het verleden opgebouwde kracht. Darwin zei het ook al: niet de sterkste overleeft, maar degene die zich het beste aanpast aan veranderingen.

We proberen daar zelf ook zoveel mogelijk op in te spelen en op vooruit te lopen. Van de startups, creatieve- en IT-bedrijven die we begeleiden, krijgen we gelukkig veel feedback en vernieuwende impulsen. Daarbij krijg je de klanten die je verdient. Anders gezegd: doordat we zelf nooit om de hete brij heen draaien en zo duidelijk mogelijk naar onze klanten communiceren, gaan zij ook zo met ons om. Af en toe is dat dan even slikken. Zoals toen twee jongere klanten bijna gelijktijdig aangaven, dat onze inrichting wel erg standaard was voor een advocatenkantoor (lees: stoffig en dus niet bepaald een compliment!).

Resultaat: we hebben geïnvesteerd in een compleet nieuw interieur. Op bijgaande foto’s is het resultaat daarvan te zien: inderdaad een stuk frisser en moderner. Wij voelen ons er goed bij! Het is een heel creatief proces geweest met dank aan leveranciers die bereid zijn hun nek uit te steken en een stevig potje te sparren om tot het beste resultaat te komen. Dat was allereerst met ITC / Kantoorartikelen.nl voor de meubels, welke geheel cradle to cradle geleased zijn via hun zusterbedrijf itcfurniturelease.nl (een heel innovatief concept!). Voor de verlichting zorgde een andere Limburgse topper: Utilicht.nl uit Weert, vreemd genoeg relatief onbekend in de regio, maar een grote speler wereldwijd (en toch niet vies van een kleine klus hier)! Voor vloer- en raambekleding zorgde Eurlings Interieurs.nl uit Voerendaal (100 jaar oud, maar voor wie niets te veel is!). Een mooi effect geven de sterk uitvergrote foto’s op de wanden, verzorgd door QS-Graphics.nl (QS.nl). Allemaal Limburgse bedrijven met een meerwaarde waar we blij van zijn geworden.

De teams van Lückers BedrijfsAdvocaten en AdvoCasso wensen iedereen daarom een mooi en vooral een zakelijk fris jaar toe!

Charles Lückers

Marc Bartels

www.luckers.nl

www.advocasso.nl

 

Charles Lückers is financieel advocaat, werkend met startende, groeiende, en/of zieke ondernemingen. Marc Bartels leidt AdvoCasso, AdDebt en Legal Shares.