Skip to main content
Blog

Nieuwe vacature: twee advocaten

Door 9 november 2017oktober 22nd, 2018No Comments

Wij zoeken twee ervaren, innovatieve en ondernemede advocaten met grote interesse in fin-tech en big data!

Lückers BedrijfsAdvocaten is een puur ondernemingsrechtelijk georiënteerd kantoor, dat naast financiële en bedrijfseconomische zaken sterk gericht is op e-commerce, nieuwe media en nieuwe technologieën.

Wij werken pro-actief mee aan nieuwe producten en ontwikkelingen op het gebied van blockchain, kunstmatige intelligentie en Big Data en zijn inmiddels al meer dan 60 jaar actief op de Limburgse markt. In de afgelopen jaren zijn wij daarnaast ook actief geworden op  Strijp-S in Eindhoven en de Brightlands Smart Service Campus in Heerlen, onder andere met ons sublabel Legal Shares en nieuwe bedrijfstakken AdDebt en AdvoCasso.

Ben jij een creatieve en innovatieve advocaat, denker én doener? Iemand die vindt dat de advocatuur met haar tijd moet meegaan en die dat ook in de praktijk brengt? Klantgericht, flexibel en kan jij juridische vraagstukken oplossen op de snijvlakken van diverse rechtsgebieden? Dan nodigen wij jou graag uit om eens (vrijblijvend) met ons kennis te komen maken.

 

Onze advocaten worden deels vrijgesteld om alle bijzondere technologische ontwikkelingen mee te initiëren en uit te voeren, tezamen met de start-ups en stagiaires van Smart Service Campus en Hogescholen.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem contact op met

Edo Sweebe (sweebe@luckers.nl / 045-571 30 00)

www. Luckers.nl/LegalShares.nl/Advocasso.nl