Skip to main content
Blog

Overheid kijkt de andere kant uit; DB maakt er handig gebruik van!

Door 7 oktober 2013oktober 22nd, 2018No Comments

Het op straat zetten van 18.000 bedrijven, waarvan een groot deel absoluut niet elders een financiering kan krijgen, is op MKB-niveau wellicht de grootste klap die ooit met opzet aan die sector is toegebracht. Desondanks nauwelijks enige actie van Kabinet, AFM, DNB, LWV, MKB Nederland e.d.

De DB voelt zich daar duidelijk door gesterkt en weigert collectief iets aan de problemen te doen en eist van elke betrokken klant dat die zelf ook nog eens met oplossingen komt! DB is alweer vergeten dat zij enkele maanden geleden aanbood om bij elk probleemgeval naar een oplossing te zoeken. DB heeft die mogelijkheden; de meeste klanten niet. Zij zullen zich dus zelf moeten wapenen en maximaal verzetten.

Onbegrijpelijk blijft echter, dat niet van bovenaf wordt ingegrepen en een vloedgolf aan faillissementen wordt voorkomen. Elk faillissement veroorzaakt weer een of twee andere en die ook weer op hun beurt………. Een leger werkelozen komt erbij en de onroerendgoedmarkt stort verder in door een aanbod waartegenover geen vraag staat enz. Wanneer komt men er in Den Haag achter, dat MKB de belangrijkste pijler van de economie is en niet het grootbedrijf?!

Ik roep alle betrokkenen DB-klanten nogmaals op om zich te melden voor een individuele en/of gezamenlijke actie via deutschebank@luckers.nl en mij van zoveel mogelijk individuele informatie te voorzien. Die opgave is vrijblijvend. Voor dit werk worden geen kosten in rekening gebracht. Dat geldt ook voor het standaard bezwaarschrift, dat per email bij mij is op te vragen.  Iedereen betrokkene moet uiterlijk deze maand protesteren tegen kredietopzegging en verdere benadeling door DB!

Heerlen / Maastricht,

Lückers Bedrijfsadvocaten

Mr. Charles Lückers