Skip to main content

Advocaat in Heerlen

AdvocatenGroep Lückers

De uitkomst van uw vraagstuk en juridische traject is voor een groot deel afhankelijk van de expertise van de advocaat. Het is dan ook belangrijk om een ervaren advocaat aan uw zijde te hebben. AdvocatenGroep Lückers beschikt over een uitstekende juridische dienstverlening en expertise, waarbij we rekening houden met uw unieke omstandigheden.

Onze advocaten in Heerlen staan klaar om u te vertegenwoordigen in diverse juridische kwesties. Of u nu te maken heeft met arbeidsconflicten, ondernemingsrechtelijke zaken, een bedrijfsovername of zakelijke dienstverlening, bij AdvocatenGroep Lückers bent u verzekerd van een toegewijde advocaat in Heerlen.

Hoe kan AdvocatenGroep Lückers u bijstaan?

Als u zich in een juridische situatie bevindt, kan de hulp van een ervaren advocaat van onschatbare waarde zijn. Bij Luckers Advocaten begrijpen we dat juridische kwesties soms overweldigend en complex kunnen zijn. Daarom staan onze toegewijde advocaten in Heerlen klaar om u te ondersteunen, te adviseren en te vertegenwoordigen om de best mogelijke oplossing voor uw situatie te kunnen bereiken.

AdvocatenGroep Lückers kan u onder andere bijstaan in:

  • Aansprakelijkheid en verzekeringsrecht
  • Bouw, huur en vastgoed
  • Bedrijfsovernames en fusies
  • Bedrijfssaneringen
  • Contractenrecht en schade
  • Incasso- en debiteurenbeheer
  • IT, blockchain, AI, robots en e-commerce
  • Vermogensrecht en familierecht
  • Zakelijke dienstverlening
  • Enz…

Diverse rechtsgebieden onder één dak

In de advocatenpraktijk van AdvocatenGroep Lückers in Heerlen kunt u terecht voor een breed scala aan rechtsgebieden. Wij beschikken over diverse teams die zich onder andere gespecialiseerd hebben in ondernemingsrecht, vastgoedrecht, financieel recht en familierecht. Bent u specifiek op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Heerlen? Dan schakelen wij ons team van arbeidsrecht advocaten in. Komen bij uw zaak verschillende rechtsgebieden kijken? Dan stellen wij een team van specialisten samen die gezamenlijk uw zaak in behandeling zullen nemen.

Dankzij deze multidisciplinaire aanpak kunnen wij onze cliënten in Heerlen een dienst aanbieden die verder reikt dan enkel het oplossen van geschillen en conflicten. We lossen problemen op en leggen samen een fundering waarmee we conflicten in de toekomst kunnen voorkomen. Dit doen we zowel voor de ondernemer en zijn bedrijf, als voor de ondernemer en zijn privésfeer.

Uw advocaat in Heerlen

Onze organisatie staat volledig in het teken van de cliënt en zijn vraagstuk, waarbij wij uw juridisch traject van A tot Z regisseren. Wij nemen de tijd om uw zaak grondig te begrijpen, luisteren naar uw zorgen, doelen en vragen, en werken nauw met u samen om de best mogelijke resultaten te bereiken.

Door klein te blijven beschikken wij als advocaat in Heerlen over diepgaande, specialistische kennis en kunnen wij onze meerwaarde altijd bewijzen. Leer ons volledige team van advocaten, juristen, mediators en cliënt managers kennen.

Bent u op zoek naar een advocaat in Heerlen?

Maak kennis met onze specialisten

Over AdvocatenGroep Lückers

AdvocatenGroep Lückers is al sinds 1953 een begrip in Heerlen en omstreken. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Hiermee zijn wij dé ideale partij voor ondernemers die op zoek zijn naar een advocaat in Heerlen.

“Bij Lückers denken we niet vanuit een ivoren toren. Wij denken vanuit de cliënt.”

Heeft u behoefte aan juridische ondersteuning van een advocaat in Heerlen? Wij helpen u graag verder. Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.