Skip to main content

Het afgelopen kwartaal is ons kantoor in omvang verdrievoudigd door de toestroom van advocaten, mediators, arbeidsrechtspecialisten en zelfs een complete familierechtsectie (ook die vooral voor ondernemers en vermogenden). Samen met de oude bezetting hebben we daaruit acht specialismen geformeerd en wel de zich onderling versterkende groepen:

Bedrijven (overname, sanering, faillissement, kapitaal & organisatie e.d.), Vastgoed (ontwikkeling, bouw, koop en huur), Arbeid en ontslag (ook OR en alle regelingen en reglementen), IT en e-commerce (met voorliefde voor alle fin, tech en fintech), Incasso (vooral B2B en commerciële verhuur), Familie (-vermogen, erfenis, alimentatie en scheiding) en de Paardenbranche (een team opgebouwd uit voorgaande specialismen). De vakgroep mediation, procedures, contracten en claims steunt dit alles.

Vol trots noemen we ons dan ook nu AdvocatenGroep Lückers,  de handelsnaam van AdvocatenGroep Heerlen B.V. (statutaire naam). Dit is hieronder uitgewerkt en verder ook op onze website luckers.nl

De integratie van de nieuwe medewerkers is inmiddels succesvol afgeronden de komende tijd zullen wij nog verder groeien (!).

We zijn volop bezig met onze nieuwe structuur, locatie, huisstijl, communicatie, website en andere organisatorische zaken. Omdat de kwaliteit van de dienstverlening voor ons absoluut voorop staat, komt dat alles nu pas aan de beurt.

We werken er aan en houden u op de hoogte!

Charles Luckers